Bojovník - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2019)
V sérii dobrodružných military thrillerů se hlavní hrdina - elitní voják Danny Black ocitne uprostřed brutálního řádění zločineckých drogových kartelů. Danny je povolán k tajné misi, respektivé malé válce vůči nejbrutálnějšímu drogovému kartelu Zeta. Ten založili vojáci mexické speciální jednotky a jejich skvěle organizovaný a vysoce profesionalizovaný zločinecký gang nebude lehké zničit. Tým špičkových vojáků SAS vedený jedním z nejlepších bojovníků Pluku Dannym Blackem se o to musí pokusit. Dostanou se tak do epicentra chladnokrevných všehoschopných zločinců a obrovského toku černých peněz, kde nebude lehké rozpoznat přítele a nepřítele.