Domov - Strandberg, Mats, 1976- (Host, 2019)
Švédský horor z prostředí domova seniorů trpících demencí, kde se po příchodu nové pacientky začnou odehrávat podivné věci. Joel, bojující s drogovou závislostí, je nucen se postarat o svoji matku Moniku. Po prodělaném infarktu, kdy mozek nebyl zásoben kyslíkem, se Monika změnila. Proto ji Joel nakonec musí umístit do domova Tallskuggan, kde je poskytována péče pacientům se stařeckou demencí. Záhy po příchodu se však Moničin stav nebezpečně zhorší. Ostatní pacienti začínají být také neklidní, mluví o podivných návštěvách. Jako by s Monikou do Tallskuggan cosi přišlo.