Pouhý stín - Giebel, Karine, 1971- (Jota, 2019)
Psychologický thriller francouzské královny tohoto žánru mistrně líčí složitý příběh téměř dokonalého zločinu. Cloé je ambiciózní, krásná, ale i bezcitná žena, která svým okolím vždy úspěšně manipulovala. Při nočním návratu domů má pocit, že ji někdo sleduje. Z této epizody se postupně stává děsivá noční můra, která pomalu rozkládá její dosud skvělý život. Co se vlastně děje? Kdo jí chce ublížit? Kdo má důvod ji nenávidět?