Sedmnáctka - Ludvíková, Jitka, 1981- (Původní česká detektivka, 2019)
Český detektivní román, v němž se vyšetřuje únos sedmnáctileté dívky a smrt její přítelkyně. Zmizení studentky Martiny řeší pražský kriminalista Pavel Matouš, který dívku znal. Případ je značně spletitý a stopy se rozbíhají do širokého okruhu podezřelých, při čemž se Matouš musí vyrovnávat i s osobními problémy. Závěr pátrání je nečekaně šokující. Čtení pro příznivce psychologických detektivních příběhů.