Neplakej, vrátím se pro tebe - Černá, Jaroslava, 1959- (Klokan (Alpress), 2019)
Václav s Danou žijí docela spokojeně, dokud jim do života nevtrhne Václavova dcera z prvního manželství, kterou za velmi dramatických okolností opustil. Václav má pocit, že musí teď už dospělé dceři všechno vynahradit, a nepostřehne, že se dcera přišla pouze pomstít a zničit mu život