Zvěrolékař v akci : úsměvné příhody čtyřnohých pacientů - Norton, Julian, 1972- (Klokan (Alpress), 2019)
Úsměvné příběhy čtyřnohých pacientů. Komu se stýská po zvířecích historkách Jamese Herriota z yorkshirského venkova, měl by sáhnout po knize Juliana Nortona. Zvěrolékař otevřeně a upřímně popisuje pestrý svět svých jedinečných pacientů a jejich osobitých páníčků. Je jedno, zda mu večer na dveře zaklepe labuť nebo něčí krávu přepadne deprese. Jeho příběhy jsou poutavé, mnohdy úsměvné a hřejivé, jindy smutné, ale vždy inspirující a čtivé.