Iskari. - Ciccarelli, Kristen (Klokan (Alpress), 2019)
Essie a Rou pojí magické sesterské pouto. Když se Essie stane strašná nehoda, právě tohle spojení uvězní její duši. Roe se naskýtá možnost sestru osvobodit a zároveň se pomstít za příkoří napáchaném na jejím lidu. Stačí jen zabít krále, který je ale zároveň jejím mužem.