Zrádné vody - Lowell, Elizabeth, 1944- (Klokan (Alpress), 2019)
Po tragické ztrátě rodičů se Kate jen neochotně vrací k potápění, aby pomohla svému bratrovi zachránit rodinný podnik, který se zabývá vyzvedáváním pokladů pohřbených na mořském dně. Dosavadní nálezy totiž neodpovídají očekávání a úřady dávají ruce pryč od financování projektu. Jednoho dne zmizí jeden z členů posádky a Katino podezření se naplní...