Dinosauři a fascinující pravěký svět - Arredondo, Francisco (Sun, 2016)
Encyklopedie je přehledně rozdělena do šesti oddílů: pravěk - pojednávající o vývoji Země od jejího vzniku; období dinosaurů - hlavní část představující jednotlivé druhy dinosaurů a způsob jejich života; předchůdci dinosaurů; jejich současníci (ptakoještěři, praobyvatelé oceánů, savci ad.); předchůdci člověka až po homo sapiens sapiens. Jednoduché krátké texty doprovází množství barevných ilustrací.