Muž proti muži - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Klokan (Alpress), 2016)
Jud Devitt s partou dřevařů chce vykácet rozlehlý les a ze dřeva nařezat pražce na stavbu železnice. Má vlivné konexe a často používá úplatky nebo zastrašování. Jenže Clay Bell, jemuž patří nejen pozemky, ale i obě přístupové cesty k nim, je pevně rozhodnut ubránit svůj majetek stůj co stůj. Nic jiného mu ostatně nezbývá.