Kosti jsou věčné - Reichs, Kathy, 1950- (BB/art, 2013)
Do montrealské nemocnice přichází Amy Robertsová a stěžuje si na silné krvácení. Lékaři sice zjistí, že nedávno porodila, ale než mohou zasáhnout, Robertsová zmizí. Na adrese, kterou v nemocnici nahlásila, policie objeví zkrvavené ručníky. V obavě z nejhoršího povolává na pomoc Temperance Brennanovou.