Žena, která mi ukradla život - Keyes, Marian, 1963- (BB/art, 2016)
Na dosah opravdovému štěstí Jednoho krásného dne Stella Sweeneyová trčí v dopravní špičce a rozhodne se vykonat dobrý skutek. Je z toho bouračka, která život dublinské vdané paní a matky převrátí vzhůru nohama. Jednak potká mužského, jenž po ní chce telefonní číslo - jak se však ukáže pouze kvůli pojišťovně. To by bylo v pořádku. Stejně se Stelle nijak zvlášť nezamlouval. Vozem značky Range Rover jí úplně zrušil auto. Ovšem - za druhé - toto setkání zaseje semínko čehosi, co posléze Stellu zavěje na hony pryč od dosavadního života. Obyčejná ženská se mění v zářící bytost…