Drsná země - Sandford, John, 1944 únor 23.- (BB/art, 2013)
Vražda majitelky reklamní agentury zavede detektiva Virgila Flowerse na nepravděpodobné místo činu: do pokojného rekreačního střediska na severu Minnesoty. Počet podezřelých narůstá a Virgil musí odhalit dávná tajemství…