Nevěřím ti - Hlavatá, Dana, 1957- (Naše vojsko, s.r.o., 2017)
Nora prožila spoustu zklamání nejen ve vztahu s bývalým manželem, ale i s pratnerem, který jí zkřížil cestu tak nečekaně, jak nečekaně se po letech objevila u dveří domu její matka. Ta se o ni léta nezajímala, a když se objevila na scéně téměř současně s Milanem, Nořiným novým milencem, ani ji nenapadlo, že by ti dva byli spřaženi, a podle všeho se ji snažili připravit nejen o majetek, ale i o život.