Jedna noc. - Malpas, Jodi Ellen, 1980- (XYZ, 2017)
Nezkrotná vášeň, která se rozhořela mezi Livy a tajemným Millerem v Jedné noci: Zaslíbené, může oba dva nemilosrdně zničit. Pro Livy už ale neexistuje cesta zpět, její krásný a bohatý londýnský eskort jí stále přináší rozkoš, o níž neměla ani tušení a která ji tolik láká. Doslova ji uchvátil, za žádnou cenu se jí nechce vzdát a ona mu slibuje, že se stane světlem v jeho hříšném světě. Jejich touha tak přerůstá ve vzájemný cit, který musí čelit mnoha překážkám, především jeho temné minulosti, nepřátelům, milenkám, drogám, a hlavně samotnému Milleru Hartovi. Vyjdou najevo mnohá tajemství z jeho života, s nimiž se budou muset vypořádat bez kompromisů, a oba počítají s tím, že cena za jejich lásku nebude malá a vyžádá si oběti…