Jedna noc. - Malpas, Jodi Ellen, 1980- (XYZ, 2018)
Sexy, emocionální, fascinující a tajemné. V posledním dílu trilogie Jedna noc doznává milostný vztah Livy a Millera ohromujícího vyvrcholení. Livy nikdy nepoznala takovou touhu. Krásný Miller Hart ji svádí a uctívá ji těmi nejhříšnějšími způsoby. Dokáže číst její nejniternější myšlenky, které ji stále více stahují do jeho nebezpečného světa. Miller udělá cokoli, aby Livy zajistil bezpečí, i když kvůli tomu musí riskovat svůj vlastní život. Ale jeho temná minulost není tím jediným, co ohrožuje jejich společnou budoucnost. I její rodinné tajemství vychyluje jejich milenecký život z rovnováhy. Livy nad svým životem ztrácí kontrolu a poznává utrpení všudypřítomné lásky i smrtící posedlosti, která by je mohla oba zničit.