Tajemství parfému - McIntosh, Fiona, 1960- (Baronet, 2017)
V předvečer začátku první světové války je Fleurette, dcera majitele význačného parfumérského domu, starším bratrem přinucena provdat se za muže, kterého nenávidí. Ale protože Aimery de Lasset vlastní manufakturu na výrobu parfémů, v zájmu zachování obou dynastií Fleurette souhlasí. Manželství však zůstane nenaplněno, protože je vyhlášena válka a Aimery nastupuje do francouzské armády bojovat proti Němcům. Fleurette začíná nový život a nezbývá jí, než sama se poprat s povinnostmi, s nimiž nemá žádné zkušenosti. Daří se jí to, ale jen do chvíle, než dostane dopis od manželova bratra Sebastiena. Když se Sebastian objeví v jejím domě, Fleurettin život se obrátí vzhůru nohama. Tajemství, které jí odhalí, totiž může zničit obě rodiny!