Kylandovo vykoupení - Sheridan, Mia (Baronet, 2016)
Pro Tenleigh Falynovou je každý den v chudém hornickém městečku bojem o přežití. Stará se o svou sestru a psychicky nemocnou matku, jejím snem je ale získat vysokoškolské stipendium, které uděluje místní těžební společnost, a uniknout krutému životu. V horském městečku žije i Kyland Barrett, který neúnavně – navzdory hladu, osamělosti i nepřízni osudu – pracuje na tom, aby získal stipendium a konečně mohl z města plného bolesti odejít. Ani jeden se nechtějí k ničemu uvazovat, jeden okamžik ale vše změní. Co se stane, když vyhrát může jenom jeden? Když jen jeden bude moci odejít? A co se stane tomu, který zůstane? Kyland je příběh o zoufalství a naději, ztrátě a obětech, o bolesti a odpuštění, ale především je to příběh o hluboké a nekonečné lásce.