Nebeská hostina - Pollock, Donald Ray, 1954- (MOBA, 2017)
Píše se rok 1917. Chudý farmář Pearl Jewett nečekaně zemře a zanechá po sobě tři syny – chytrého Canea, prostoduchého Coba a prchlivého Chimneyho. Ti se již nechtějí protloukat a dřít na cizím, proto se vydávají za štěstím – vyrazí krást, loupit a drancovat – inspirováni brakovým románem Život a skutky Krvavého Billa Bucketa. Jejich ničivé tažení je nakonec zavede až do Meade v Ohiu, většího amerického města na Středozápadě, které se pomalu přizpůsobuje modernímu 20. století. Bratři od města očekávají, že jim splní všechno, o čem ještě na venkově snili. Ráj na zemi, který si představovali, ale může být ve skutečnosti horší než peklo, z něhož se tak dlouho snažili uniknout.