Válka inspektora Rádla : Pyrrhovo vítězství - Skřipský, Marek, 1982- (Retro krimi, 2018)
Světovou válku zažívá bývalý zpravodajec Jan Rádl už podruhé. Tentokrát do ní nezasahuje v legionářské uniformě, ale coby příslušník domácího i zahraničního odboje. Zkušenosti z prvorepublikové Zpravodajské ústředny jistě přijdou vhod, Rádl se však po letech mění z lovce v loveného. Rádlova tajná fronta druhé světové války prochází okupovanou vlastí, spojeneckou Británií, anebo nevyzpytatelným Švýcarskem. Velké finále přichází a žádné vítězství není beze ztrát...