Dáma na útěku - Quick, Amanda, 1948- (Baronetka (Baronet), 2019)
Po útěku se soukromého sanatoria přijíždí Adelaide Blakeová do Burning Cove v Kalifornii, aby začala znovu. Díky práci v čajovně se dostává do popředí zájmu pravidelných návštěvníků tohoto přímořského městečka: významných lidí z Hollywoodu, kteří neustále potřebují něco na kocovinu. Jedním z těchto zákazníků je i Jake Truett, obchodník, který před nedávnem ovdověl a touží po odpočinku. Adelaide však netuší, že jeho vyčerpanost je pouze zástěrka...