Zlámané kosti : případy Kim Stoneové - Marsons, Angela (Euromedia Group, 2019)
Napínavý detektivní román pojednává o dalším z případů inspektorky Kim Stoneové, která se tentokrát pokusí dopadnout vraha prostitutek a najít osobu, jež odložila své dítě u policejní stanice. Během Štědrého dne nalezne Kim u zdi policejní budovy odložené dítě, než ho však stačí předat dětské ochranné službě je odvolána k případu mrtvé prostitutky. Problém se vyskytne ve chvíli, kdy mrtvých prostitutek přibývá, přičemž každá další je zabita brutálněji než ta předchozí. Policie má co dělat se sériovým vrahem. Proč se ale zaměřil pouze na prostitutky? Jak vyšetřování případu postupuje, Kim se musí potýkat nejen se zločineckými gangy, ilegálními přistěhovalci a nucenou prostitucí, ale i se svou minulostí. Podaří se jí najít vraha? A zjistit kdo a proč odložil své dítě?