Dítě školkou povinné : jak nacpat věci do tatínka - Cabicar, M. M., 1972- (Cosmopolis, 2019)
Volné pokračování humoristických povídek z každodenního života malé pětileté Viki. Další nálož vtipných a roztomilých příhod, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě se chystá do školy. Okouzlující a bezprostřední „kousky“ pětileté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor běžných situací a vystihnout každodenní zážitky. Nakladatelská anotace. Kráceno.