Dobrá matka - Moriarty, Sinéad (Ikar, 2019)
Příběh matky, která musí čelit krutým zkouškám osudu. Poté, co ji opustí manžel, jedno z jejích tří dětí onemocní rakovinou. Kate prožívá velmi těžké období. Manžel si najde milenku a založí si s ní novou rodinu. Kate zůstane po rozvodu sama se svými třemi dětmi - osmnáctiletým Lukem, dvanáctiletou Jess a sedmiletým Bobbym. Rodina otce postrádá. A to netuší, že bude vystavena ještě těžší zkoušce. Dvanáctileté Jess lékaři diagnostikují leukémii. Kate se snaží dceři pomoci, jak jen nejlépe umí. Snaží se být dobrou matkou. Jenže některá rozhodnutí nejsou vůbec jednoduchá.