Mrchožrout - Heath, Jack, 1986- (Euromedia Group, 2019)
Spolupracovník FBI Timothy Blake je na stopě prohnanému únosci, jenž vůbec netuší, jak silný a nebezpečný je jeho pronásledovatel. Čtrnáctiletý Cameron se ztratí cestou ze školy. Po matce žádá vrah výkupné a vyhrožuje, že pokud peníze nedostane, stanou se chlapci hrozné věci. Proto FBI povolá k případu svého externího konzultanta. Timothy Blake je nepřekonatelný pomocník v pátrání po zločincích s nejrůznějšími úchylkami. Možná proto, že s nimi má leccos společného. Za svoji práci nedostává standardní plat, ale poněkud dosti morbidní odměnu. Únos Camerona se však velmi komplikuje, navíc Blake musí spolupracovat s elitní agentkou Thistleovou. A před ní se velmi špatně skrývá soukromé tajemství.