Hacker - Swallow, James, 1969- (Euromedia Group, 2019)
Další část ze série dramatických špionážních thrillerů, v nichž je hlavní role svěřena britskému agentovi Marcu Daneovi. Britský tajný agent Marc Dane, hrdina špionážních thrillerů Nomád a Exil, se tentokrát pustí do své nejděsivější akce. Strašlivá hrozba z hlubin temné sítě digitálního zločinu. Zničující zrada v jádru skrytě operující úderné síly. Smrtelně nebezpečná honba na hackerském bojišti. Nemilosrdná teroristka dychtící po pomstě. Zničující útoky po celé planetě. Marc Dane musí nasadit veškeré své schopnosti a vynalézavost, aby vypátral záhadnou postavu - ženu známou jako Madrigal, jejíž tvář nikdo nezná. Dříve než uvrhne svět do války. Nakladatelská anotace. Kráceno.