Přej mi domov - Bratt, Kay (Ikar, 2019)
Osudem pronásledovaná Kara přichází pěšky z Georgie do Kay West. Útěk před sebou samou končí, dál už je jen moře. Práce v útulku pro opuštěná zvířata ji však vrací zpět do života. Najde tady i svou životní lásku? S Karou se život nemazlil. Se sestrou Hanou žila jako dítě v několika pěstounských rodinách, v dospělosti jsou obě ztracené, bez domova, vize, bez prostředků. Kara se rozhodne odejít. Jít tak dlouho, dokud nepřijde na to, kam jde a kým sama je. Cestou se setkává s mnoha lidmi, ne všichni s ní však mají dobré úmysly. Věrným společníkem je jí jen pes Hami, který se k ní na cestě přidal. Kara dorazí do Kay West. Dál už je jenom moře. Je tohle skutečně konec její cesty? Najde tady to, co neví, že hledá? Zbaví se v tomto klidném ráji pocitu osamocení a nedůvěry? A je po tolika nezdařených pokusech milovat ještě schopna cítit skutečnou lásku?