Rebelský dědic - Ward, Penelope (Baronet, 2019)
Gia přijíždí na léto pracovat do Hamptons. Po jedné nevydařené noci s jistým mužem se rozhodne, že si dá po zbytek léta od opačného pohlaví pohov. Toho se ovšem drží jen do té doby, dokud nepozná svého nového šéfa Rushe, muže s komplikovanou minulostí a rodinou, jež s ním nechce mít nic společného. Rush svým citům vůči Gie vzdoruje, protože vztah nechce, a raději vyhledává náhodné známosti. K Gie ho však táhne něco, čemu nedokáže odolat. Když spolu Gia a Rush skutečně začnou chodit, Gia brzy nato zjistí, že během oné noci na začátku léta otěhotněla. Společně se rozhodnou tuto překážku překonat, ale nebude to tak snadné, jak by se mohlo zdát…