Špinavá hra - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 2019)
Bývalý úspěšný hráč amerického fotbalu po návratu z vězení bojuje o svou čest a lásku. Zašlá fotbalová hvězda Griff Burkett se vrací z kriminálu po odpykání trestu za prodaný zápas. Je na dně a přijímá extravagantní nabídku invalidního magnáta, aby "přirozeným způsobem" přivedl jeho ženu Lauru do jiného stavu. Úkol je to snadný, mladá paní je přitažlivá a sympatie jsou oboustranné. Bohužel je bohatý manžel zavražděn a z Griffa se stává hlavní podezřelý, pronásledovaný zkorumpovaným policistou. Coby muž na útěku je hrdina odhodlán ve "špinavé hře" zvítězit a v Lauře získává zdatného spojence. Ději plnému zvratů vévodí atypická dvojice - čestný propuštěný vězeň a zlotřilý detektiv.