Ukradené myšlenky - Thiesler, Sabine, 1957- (Euromedia Group, 2019)
Muž nenávistně pozoruje spisovatelku Rinu Kramerovou během jejího autorského čtení. Každé její slovo v něm probouzí hněv. Oloupila ho, přivlastnila si jeho myšlenky. Už dlouho ji sleduje. Navštíví ji v jejím idylickém venkovském sídle v Toskánsku a ubytuje se u ní. Vydává se za neškodného rekreanta, ve skutečnosti je ale odhodlán ji zničit. Rina nemá tušení, co má ten podivný host za lubem. A když konečně pochopí, jaké nebezpečí jí hrozí, je už příliš pozdě.