V temnotě : druhý příběh inspektora Fawleyho - Hunter, Cara (Host, 2019)
Detektivní román, jehož děj se zaměřuje na vyšetřování případu polomrtvé ženy a dvouletého dítěte, nalezených ve sklepě starého domu. Týmu inspektora Fawleye byl přidělen nový případ. Ve sklepě starého domu byla nalezena polomrtvá dívka s dítětem. Vše nasvědčuje tomu, že majitel domu dívku před třemi lety unesl a věznil ve sklepě, kde ji zneužíval. Problémem je ale postupující Alzheimerova choroba, jíž majitel domu trpí a jež znesnadňuje vyšetřování. Jak případ postupuje, objevují se stále nové a nové indicie, které tým nasměrují ke dva roky starému případu, kdy nedaleko zmizela mladá matka. Zpočátku se zdá, že spolu případy nesouvisejí, ale vyšetřovacímu týmu se podaří najít spojení. Zbývá jen zjistit, kdo je v tomto případu viníkem a kdo obětí.