Volný pád - Barry, Jessica (Domino, 2019)
Dramatický příběh ženy, která jako jediná přežije pád soukromého letadla uprostřed horské divočiny. Ale přežít pád letadla ještě neznamená zachránit si život... Po pádu dvoumístného letadla je Allison sama uprostřed coloradských hor, odkázána jen na pár věcí, které sesbírala na místě havárie. Od nejbližší civilizace ji dělí mnoho dní chůze. A navíc v ní stále vzrůstá podezření, že je jí někdo v patách. Na opačné straně země se Allisonina matka dozvídá, že její dcera byla na palubě zříceného letadla. Je pohřešovaná, pravděpodobně mrtvá. Matka však odmítá tomuto tvrzení uvěřit, dokud jí někdo nepředloží pádný důkaz. Ponořena do hlubokého smutku začíná pátrat na vlastní pěst a postupně zjišťuje, jak vlastně Allison poslední roky žila, jaký člověk se z ní stal... a jaké lidi si pustila až příliš blízko k sobě. V několika různých rovinách se postupně odkrývají nejen dávná rodinná traumata a neodpuštěné křivdy, ale také tvrdé praktiky farmaceutických společností. Nakladatelská anotace. Kráceno.