Všechno není zapomenuto - Walker, Wendy, 1967- (Knižní klub, 2017)
„Temný psychothriller, napínavý a neodhadnutelný do poslední věty.“ – Reese Witherspoon Fairview je malé městečko v Connecticutu, klidné a spořádané, jak má být. A pak v něm jedné noci dojde k brutálnímu znásilnění patnáctileté dívky. Oběť napadení, Jenny Kramerová, si však na nic nepamatuje: stačilo jí se souhlasem rodičů krátce poté podat jistou kontroverzní látku a hrůzná vzpomínka se ztratila. Ale pocity a bolest tak úplně nezmizely… Děsivá událost postupně rozleptá Jennyinu osobnost, a nejen její. Jennyin otec Tom je posedlý myšlenkou najít viníka, matka Charlotta se marně snaží obnovit bezúhonnou pověst rodiny. Kramerovi proto vyhledají pomoc místního psychiatra Alana Forrestera. Ten vidí jedinou možnost – navrátit Jenny paměť. Krutá minulost bude muset znovu zaútočit… na všechny.