Osmnáct pod nulou - Ahnhem, Stefan, 1966- (Euromedia Group, 2019)
Další část ze série temných a mrazivých případů, které vyšetřuje detektiv Fabian Risk. Automobilová honička u helsingborského přístavu skončí pro jeden vůz tragicky - pádem do ledových vod. Na předním sedadle je nalezen jeden z nejvlivnějších švédských podnikatelů v oblasti IT. Vše nasvědčuje tomu, že šlo o nehodu, ale důkladnější ohledání těla odhalí, že bylo zmrazeno. Ještě podivnější je doba úmrtí: dva měsíce před událostí v docích. Navíc někdo tvrdí, že oběť viděl ještě před týdnem živou a zdravou. Zdá se, že vrah převzal její totožnost. Fabian Risk brzy zjistí, že to pachatel neudělal poprvé. A ani naposled... Nakladatelská anotace.