Muž bez minulosti - Weaver, Tim, 1977- (Mystery Press, 2019)
Další kniha ze série detektivních thrillerů s vyšetřovatelem Davidem Rakerem, specialistou na pátrání po pohřešovaných osobách. Soukromý vyšetřovatel David Raker je tentokrát postaven před netypický případ. Nehledá ztracenou osobu, ale identitu mladého zbitého muže nalezeného na břehu řeky v Hampshiru. Přes veškerou snahu policie není ani po deseti měsících jasné o koho jde a tak se do pátrání zapojuje i Raker. Ale brzo začne pochybovat o tom, zda to bylo dobré rozhodnutí, zdá se, že milulost mladého muže je plná nebezpečných tajemství.