Neposvěcená půda : své vzpomínky sepsal Hugh de Singleton, lékař : vyprávění čtvrté - Starr, Melvin R. (Euromedia Group, 2019)
Příběh ze série historických detektivek v hlavní roli s lékařem Hughem de Singleton. Tentokrát se setká s případem jedné zdánlivě jasné sebevraždy. Thomase od mostu nikdo neměl rád. Když najdou jeho mrtvé tělo viset z nedalekého stromu, vypadá vše jasně. Sebevražda. Hugh a Kate však zjistí, že by mohlo být všechno jinak. Vydávají se po stopách bývalého společníka zavražděného muže, kterého podezřívají ze zločinu, odhodláni přichystat mu past. Jejich pátrání však neháže pod nohy klacky pouze vrah, ale i předsudky lidí a církve, kteří odmítají připustit, že Thomasova smrt nebyla dobrovolná. A ten, kdo vzal sám sobě život jako Thomas, nemá na žádnou spravedlnost nárok.