Spánek : psychotriller - Taylor, C. L., 1973- (Domino, 2019)
Psychologický thriller je příběhem mladé ženy, která se marně pokouší uniknout stínům minulosti. Anna nechce nic než spát. Ale noční děsy vyvolané pocitem viny a vzpomínkami na jednu příšernou událost jí usnout nedovolí. Před svou minulostí utekla na skotský ostrov Rum, kde si našla práci v odlehlém hotýlku. Doufala, že jí tento únik před realitou pomůže začít nový život. Její záměr zhatí příjezd sedmi hostů, kteří Annin sen promění ve smrtící noční můru. Každý z těch sedmi má tajemství; jeden vyloženě lže. Zastírá svou identitu i důvod zdejšího pobytu. V hotelu Bay View se ubytoval vrah. A jeho pozornost směřuje k Anně... Nakladatelská anotace.