Miluj mě jakkoli - Probst, Jennifer (Ikar, 2019)
Milostný román pro ženy od oblíbené americké autorky o nečekaném setkání dvou lidí, které osudově změní jejich život. Designérka Morgan Rainesová chce všem dokázat, že právě ona je tou pravou volbou, pokud chcete navrhnout dům snů. Vše, jak se zdá, vychází podle plánu, ale pak se objeví Caleb Pierce. Caleb je profesionál s roky zkušeností, ovšem když vidí Morgan má problémy se soustředit, cítí k ní silnou přitažlivost a rozhodně není snadné přemýšlet o stavebních technikách a materiálech. I Morgan při každém setkání váhá, jestli se má na Caleba spíše zlobit nebo podlehnout svým pocitům. Caleb zároveň řeší, jak se postavit k překvapivé otcově závěti, která může zcela změnit uspořádání rodinné firmy Pierce Brothers. Přiznají si Caleb a Morgan vzájemnou přitažlivost, nebo se jí budou nadále bránit?