Špinavá hra - Maratová, Monika, 1968- (Naše vojsko, s.r.o., 2016)
Zaměstnavatel Petra Tefflera, bývalého vojáka speciálních sil, rozehrává důmyslnou špinavou hru. Ač chce Petr zůstat stranou, nedaří se mu to, navíc je požádán, aby pomohl svému bratrovi Tomášovi. Nasazuje pro něj život a pomalu se přibližuje kruté pravdě o zradě. V přímé konfrontací s mužem, který stojí za celou tou špinavou hrou, se ale dozvídá, že všechno je jinak, než se na první pohled zdálo. Přiznáním zlomeného viníka však dramatický boj o život nekončí…