Šťastní a mrtví - Edwards, Mark (Baronet, 2019)
Thriller z anglického hrabství, které ohrožuje sériový vrah, přezdívaný Shropshirský štír. Ben Hofland se po rozvodu stěhuje z Londýna do klidnější části Anglie, hrabství Shropshire, kde hledá nový začátek pro sebe i svého jedenáctiletého šikanovaného syna Ollieho. V okolí však dochází k nálezům těl a inspektorka Imogen Evansová si je jistá, že čelí sériovému vrahovi. Oběti mají ve tvářích blažený výraz a na paži vpich po aplikaci smrtelné dávky morfia. Podaří se inspektorce rozkrýt pachatelovu zvrácenou motivaci dříve, než vír dění strhne Bena, Ollieho i ji samotnou?