Zlomení - Cole, Martina, 1958- (Domino, 2019)
Detektivní thriller, ve kterém autorka po téměř dvaceti letech přívádí opět na scénu policistku Kate Burrowsovou z románu Maniak. Inspektorka Annie Carrová začíná vyšetřovat případ čtrnáctileté dívky, která byla brutálně utýrána k smrti. Vědoma si vážnosti situace, poprosí o pomoc někdejší kolegyni Kate Burrowsovou, která je policejní legendou. Obě ženy tuší, že řádění sadistického vyšinutého jedince je teprve na počátku. Další oběti jejich teorii potvrzují. S postupem vyšetřování poznávají život mladých dívek, který pod nevinným povrchem skrývá nechutná tajemství. Rozuzlení celého případu je velmi překvapivé.