Žena v temnotě - Savage, Vanessa (Baronet, 2019)
Mrazivý psychothriller o životě jedné, zdánlivě funkční rodiny. Sarah je po matčině smrti stále v depresi, přestože se jí manžel Patrick i obě jejich dospívající děti snaží její úděl ulehčit. Patrick navrhne, aby začali nový život ve starém viktoriánském domě na pobřeží v jižním Walesu. Sarah je ale velmi znepokojena, když se dozví, že v tomto domě byla kdysi spáchána brutální vražda, při které zemřeli tři členové rodiny. Patrick si ale prosadí svou, a tak se rodina nastěhuje do domu, ve kterém patnáct let nikdo nebydlel. Varovná znamení přicházejí postupně - plíživý strach, noční můry, nepříjemní sousedé, Sarah má neustálý pocit, že ji někdo pozoruje a její nepokoj roste.