Honest guide Praha - Rubeš, Janek, 1987- (CooBoo, 2019)
Tipy na levná nebo zajímavá místa v Praze, která mají autoři knihy rádi a jež chtějí svým čtenářům doporučit. Kniha je výsledkem projektu tří mladých lidí, kteří mají rádi Prahu a často v ní navštěvují kavárny, restaurace, levné jídelny, pivnice nebo třeba různé zajímavosti (vzducholoď, robot R2-D2). Autoři uvádějí své zkušenosti, dojmy a snaží se nám místa popsat a doporučit. Ve svérázném průvodci nenajdete mnoho faktografických údajů, ale spíš humorný pohled na věc. Kniha má nápaditou grafickou úpravu.