Klub sebevrahů - Heng, Rachel, 1988- (Leda, 2019)
Román z dystopické budoucnosti, která se na první pohled jeví jako ráj: někteří lidé se dožívají tří set let a další lékařský objev, slibující nesmrtelnost, je na obzoru. Ale za jakou cenu? Lea je krásná, mladě vypadající zaměstnankyně firmy v centru New Yorku, má luxusní byt, pohledného přítele a všechno v jejím životě je jako ze škatulky. Právě oslavila sté narozeniny a před očima má lákavou vidinu, že až započne takzvaná Třetí vlna omlazujícího programu, bude jednou z prvních ve frontě na nesmrtelnost. Nepřemýšlí nad tím, zda takovému životu něco nechybí, a zcela samozřejmě si zvykla odpírat si všechno, co by mohlo jakkoli ohrozit životnost jejího vylepšeného těla. Stačí ale jeden neopatrný krok, a všechny její jistoty začnou praskat jako mýdlové bubliny.