Kronovy děti - Bareš, Pavel, 1994- (Host, 2019)
Jedna z možných verzí lidské budoucnosti v ambiciózní dystopické sci-fi řadě od talentovaného českého spisovatele. Zatímco horní část města už se vzpamatovala z válečných hrůz, v Dowtownu válka stále pokračuje. Po neustávajících válečných hrůzách se Dowtown v roce 2052 hroutí. Absolutní vládu přebírá bezskrupulózní mafie a podle toho také život v Dowtownu vypadá. Radniční patroly se snaží udržet Dowtownery na uzdě a nechat špinavou práci na Nákaze. Naštěstí jsou tu v této apokalyptické hodině nablízku tři hrdinové, kteří by mohli Attiona City spasit.