Krvavý anděl - Thilliez, Franck, 1973- (XYZ, 2019)
Krimi thriller populárního francouzského autora uvádí na scénu komisaře Sharka sužovaného osobní tragédií. Je to už několik měsíců, co zmizela manželka komisaře Francka Sharka naprosto beze stopy. Přes veškerou snahu samotného Francka i jeho kolegů se zatím nepodařilo nalézt jedinou relevantní stopu. Nyní je na okraji Paříže nalezeno znetvořené ženské tělo. Je možné, že je to Suzanne? Shark se okamžitě pouští do vyšetřování a chce zabránit další tragédii, během pátrání se objevují nečekané indicie, které naznačují, že osud Suzanne je možná zcela jiný, než si všichni mysleli. Setká se ještě někdy Shark se svou milovanou ženou nebo bude muset být vděčný i jen za nalezení jejích ostatků?