Minulost - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2019)
Další napínavý krimi thriller oblíbeného anglického autora v hlavní roli s Jackem Reacherem, který bude tentokrát pátrat po vlastní minulosti. Jack Reacher je už zvyklý téměř na všechno, proto ho vůbec nepřekvapí, že ani tentokrát nevychází vše podle původního plánu. Vydal se do San Diega a skončil na opuštěné silnici uprostřed New Hampshiru, kde lišky dávají dobrou noc. Rozhodne se najít nejbližší obydlí a zjišťuje, že se nachází u městečka Laconia, z kterého měl pocházet jeho otec. Když se začne vyptávat naráží na odmítání, hradbu mlčení a poznává, že místním obyvatelům není příjemná přítomnost cizince. Asi by bylo nejlepší hned zase odjet, ale Jack se nevzdává tak snadno, a zdá se mu, že za tím vším bude mnohem víc. Mezitím se nedaleko odtud musí mladá dvojice kvůli poruše auta ubytovat v tajemném malém motelu, a vypadá to, že bude trvat celkem dlouho, než budou moci zase odjet. V motelu není signál, oprava auta se protahuje a jako by je tu něco drželo proti jejich vůli. Co se skrývá za netečnými tvářemi obyvatel Laconie?