Byla prý docela hezká - Bussi, Michel, 1965- (Thriller (Motto), 2019)
Leyli je africká přistěhovalkyně a nežije si tak špatně – bydlí v malém bytě v Marseille, pracuje v hotelu a stará se o své tři děti Bamby, Alphu a Tidiana. A je přece tak hezká, tak okouzlující – co by ji mohlo trápit? Ale Leyli má strach. Ukrývá totiž temné tajemství a její děti nejsou v bezpečí…