Prázdniny na moři - Fforde, Katie, 1952- (Srdcovky, 2019)
Emily je se svým životem spokojená. Miluje svou práci i nezávislost. Ale také cítí, že je čas na změnu. A když jí nejlepší kamarádka Rebecca nabídne, že by mohly vařit v létě na lodi u skotského pobřeží, neváhá ani minutu. Všechno je ale jinak – Emily v kuchyni zatápí žárlivá pomocnice, navíc je Rebecca těhotná a většinu práce nechává na ní. A pak ten pohledný doktor, kterého se snaží Emily ignorovat. Mohla by se do něj totiž zamilovat…