Obrněný prapor SS - Kessler, Leo, 1926-2007 (Válečné lítice, 2006)
Román z 2. světové války, v němž se německý prapor SS Wotan podílí na dobytí belgické pevnosti. Třetí příběh cyklu Válečné lítice. Je počátek 40. let a německá vojska se chystají zaútočit na dosud nedobytnou pevnost Eben Emael v Belgii. Nelítostným výcvikem prochází i známá jednotka SS Wotan, která rozhodujícím způsobem zasáhne do akce, tentokrát pro Německo ještě vítězné. Napsáno na motivy autentického rukopisu důstojníka SS Kuno von Dodenburga. Autor opět beletristicky zpracovává krvavé téma 2. světové války z hlediska německého elitního vojáka, plně oddaného vůdci a jeho vizi.